Wij maken het elkaar helpen eenvoudig voor iedereen in Nederland. Dat doen we door te verbinden, te vernieuwen, even stil te staan en weer door te gaan. We zijn nieuwsgierig, leergierig, soms wat ongeduldig, maar met een duidelijk doel voor ogen: meer sociale cohesie. 

Help jij ons met ontwikkelen van gebruiksvriendelijke applicaties om dit mogelijk te maken?WeHelpen verbindt mensen die ondersteuning nodig hebben met anderen die willen helpen. We inspireren de mantelzorger en zijn naaste bij het verstevigen van hun sociale netwerk. We helpen ouderen zo lang mogelijk (zelfstandig) in de eigen omgeving te kunnen wonen. De maatschappij verandert snel en wij doen mee: 2020 wordt voor ons een innovatief jaar waarin we grote stappen gaan zetten. 

Als Full Stack Developer ben je lid van een compact development team dat ambities omzet in online producten. We zijn altijd nieuwsgierig naar hoe dingen nog vriendelijker, beter en sneller kunnen en experimenteren daarvoor met aannames, inzichten en nieuwe technologieën. Daar ga jij op ‘aan’. 

Jouw rol als Full Stack Developer 

Jij stelt de gebruiker voorop tijdens het ontwikkelproces. Je werkt op het snijvlak van design en techniek en bent nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en frameworks. Ons complex online product kent vele soorten gebruikers en verbindingen, waarin de belangen van grote en kleine organisaties samenkomen. Je bent betrokken bij het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteit. Met jouw kennis van zowel front- als back-end denk je mee op het vlak van UX/UI en werk je dit vervolgens zelfstandig uit tot een functioneel eindproduct. Je schrijft met het oog op de toekomst kwalitatief hoge, onderhoudbare code. Je werkt nauw samen met medewerkers op het gebied van community, UX, mobile en back-end. 

Wat kenmerkt jou? 

  • kennis en ervaring met HTML, CSS en frontend javascript frameworks zoals Angular en/of React. 

  • ervaring met Agile/Scrum ontwikkelproces en het opstellen van user stories. 

  • probleemoplossende en creatieve werkwijze, ‘drive to innovate’ 

  • teamspeler met de wil en ambitie om met het platform wehelpen.nl de ‘next step’ te realiseren 

  • HBO niveau en relevante werkervaring 

  • nice to have: kennis van SASS, versiebeheer m.b.v. GitHub, JSON/REST, Continuous integration, TDD 

Wat bieden we? 

  • een marktconform salaris, collectieve pensioenvoorziening en reiskostenvergoeding 

  • een werkplek in het hart van Groningen 

  • leuke collega’s om mee te lachen, te leren en samen keihard te werken aan maatschappelijke impact in het hele land 

Hebben we je aandacht? 

Stuur je motivatie en CV naar info@wehelpen.nl. Eerst meer weten? Kijk op www.wehelpen.nl. En reageer dan snel, we kijken uit naar je bericht.