BordjeVol geeft mensen spelenderwijs inzicht in hun leven. Wat zijn energievreters en energiegevers, welke veranderingen zijn wenselijk en wat helpt daarbij? BordjeVol bestaat uit een doosje speelkaarten en een set werkbladen. Er zijn twee varianten.

BordjeVol: voor iedereen met een (te) druk leven. Geschikt voor allerlei situaties waarin het goed is om de balans te bepalen, keuzes te maken of ondersteuning te regelen. Denk bijvoorbeeld aan keukentafelgesprekken, HR-/arbogesprekken, cliëntondersteuning, of revalidatie/re-integratie bij ziekte of aandoeningen. BordjeVol helpt om overbelasting te voorkomen of te verlichten en draagt bij aan eigen regie en zelfredzaamheid.

BordjeVol Mantelzorg: Mantelzorgers hebben vaak veel op hun bordje. Soms ligt overbelasting op de loer. BordjeVol geeft breed inzicht in de zorggerelateerde taken én alle andere dingen die deel uitmaken van iemands leven. De methode helpt de mantelzorger om keuzes te maken en bijvoorbeeld hulp van anderen in te schakelen.

"concreet", "maakt bewust", "geeft erkenning", "zet aan het denken", "positief confronterend", "biedt eigen regie", "activerend".

Heb je interesse in de mogelijkheden voor jouw organisatie en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Naar de site

Nog geen cases over "BordjeVol".

Nog geen blogs over "BordjeVol".