Iedereen kan iets voor een ander betekenen. Sinds 2012 hebben tienduizenden mensen elkaar via wehelpen.nl gevonden. Wehelpen verbindt mensen op vertrouwde en op vernieuwende manieren. Zo werd vorig jaar de app Whapp gelanceerd. En vandaag zijn er twéé primeurs.

NIEUW: per 18 maart burenhulp met vergoeding

Mensen helpen elkaar op wehelpen.nl ‘gewoon omdat het kan’ of voor het goede gevoel. Voor iemand die hulp nodig heeft, is het toch vaak wat lastiger. “Ik zou heel graag iets terug willen doen als dank.” Daarom kan burenhulp voortaan ook tegen een kleine vergoeding worden geregeld op wehelpen.nl. Fijn voor hulpvrager en hulpbieder!

Hoe werkt het?

Eenvoudig! In het profiel geeft de hulpbieder aan dat hij bijvoorbeeld voor grasmaaien graag een vergoeding ontvangt, maar voor de hond uitlaten niet. Samen met de hulpvrager wordt vastgesteld hoe groot de klus is. De vergoeding is door ons vastgesteld op vijf euro per uur. Vervolgens kan onderling veilig en vertrouwd afgerekend worden via iDEAL.

NIEUW: hulp van servicepartners

We blijven onze gebruikers onveranderd via onze landelijke Servicedesk en lokale wehelpen-teams ondersteunen. Vanaf 18 maart is er nog meer hulp beschikbaar. Onze servicepartner Espria Ledenvereniging helpt je graag verder, ook met aanvullende dienstverlening. Op de partnerpagina vertellen ze meer over hun service en ondersteuning.

Badge op profielfoto

Daarnaast zijn we benieuwd of gebruikers die lid zijn van een ledenvereniging elkaar vaker en gemakkelijker bevragen (leden voor leden). Daarom kunnen gebruikers hun lidmaatschap kenbaar maken door middel van een badge op hun profielfoto.

Zo krijgen we samen nog meer voor elkaar.

  • 18 maart 2021